F29arhbp234

Ингредиенты

Сметана «Простоквашино» 1 сталовая лыжка 12-14%
Яйка 2
Манка 3 ст.л.
Цукар 1,5 ст.л.
Ванільны цукар 2 ч.л.
Разрыхляльнік 2 ч.л.
Соль крышачку :)
Тварог 0-1% 220 гр.

Приготовление

1.Тварог разьмяць са сьмятанай, цукрам, жаўткамі, манкай і разрыхляльнікам. Бялкі ўзьбіць з дробкай солі да ўстойлівых пікаў. Акуратна дадаць бялкі ў агульную масу, добра вымяшаць.

Твараговая запяканка

2.Выпякаць пры тэмпературы 180 ºСў 30 хв.

3.Можна ў цеста, а можна зьверху дадаваць размочаныя сухафрукты, гарэшкі.

Recipe cat c80115c8e175c985319905592d837ea04793188ce810edabda4decf3396d1363

добавьте
собственный рецепт

добавить рецепт

добавьте фото
приготовленного блюда

добавить фото

самым вкусным можно
и с друзьями поделиться

Комментарии (2)
Светлана
Светлана 30 июня 2019

.

W1siziisijiwmtkvmdyvmzavotu1bno5y3izov9frte0qzixqv9drjaxxzqxqzbfodc3rf8zmzlfqufendm1neuuanblzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtawedewmcmixv0?sha=479c1ae6daf4772a
Мария
Мария 18 октября 2018

У мяне з вiшняй i чарнiцай

W1siziisijiwmtgvmtavmtgvcjr0n25ldnj2xzmuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixmdb4mtawiyjdxq?sha=39f63f7d26727e18