
15-20 мин
Ингредиенты
Сметана «Простоквашино» | 1 сталовая лыжка 12-14% |
Яйка | 2 |
Манка | 3 ст.л. |
Цукар | 1,5 ст.л. |
Ванільны цукар | 2 ч.л. |
Разрыхляльнік | 2 ч.л. |
Соль | крышачку :) |
Тварог 0-1% | 220 гр. |
Приготовление
1.Тварог разьмяць са сьмятанай, цукрам, жаўткамі, манкай і разрыхляльнікам. Бялкі ўзьбіць з дробкай солі да ўстойлівых пікаў. Акуратна дадаць бялкі ў агульную масу, добра вымяшаць.

2.Выпякаць пры тэмпературы 180 ºСў 30 хв.
3.Можна ў цеста, а можна зьверху дадаваць размочаныя сухафрукты, гарэшкі.

.
У мяне з вiшняй i чарнiцай